Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

5-6 баклажанів середнього розміру

100 г лимонного соку

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам

Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій

Показати ще

3 зубчика часнику

2 ст.л. меду

5-6 волоських горіхів за смаком

сіль за смаком

Приготування:

1. Миємо баклажани, розрізаємо навпіл, потім кожну частину ще на 6-8 частин. Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії, додаємо порізані баклажани і смажимо з усіх сторін. Солимо.

2. Смажені баклажани кладемо в невелику каструлю чи інший посуд, бажано з кришкою.

3. Готуємо медовий соус: сік лимону змішуємо з медом і вичавленим часником, добре перемішуємо.

4. Соус виливаємо до каструлі з баклажанами, перемішуємо. Можна додати подрібнені горіхи, смачно як з ними так і без них.

5. Каструлю з баклажанами ставимо на 12 годин у холодильник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торту "Медовик".