Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 250 г морської капусти
- 2 моркви
- 2 картоплі
- 1 буряк
- пісний майонез за смаком
- сіль, перець за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Приготування:
- Іноді під час посту зовсім немає фантазії, що приготувати, ідеї закінчуються. Перед вами свіжа ідея цікавого рецепта, який ідеально підійде під час Великого посту. Оселедець під шубою з морською капустою - це смачний і пікантний рецепт звичного страви. Спробуйте і точно не пошкодуєте.
- Для приотовления цієї страви нам знадобляться такі інгредієнти: морська капуста, морква, картопля, буряк, пісний майонез, сіль і перець за смаком. Приступимо.
- Для початку моєму картоплю, буряк і моркву. Варимо до готовності.
- Потім морську капусту промиваємо під проточною водою, також можна порізати, якщо дуже довга.
- Тепер всі овочі натираємо на крупній тертці.
- Салат викладаємо шарами, змащуючи кожен шар майонезом: цибулю, морська капуста, картопля, сіль, моркву, буряк.
- Зверху прикрашаємо зеленню. Оселедець під шубою з морською капустою готова. Приємного апетиту!