Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1 велике яблуко
  • жменю родзинок
  • 200 мл яблучно-виноградного соку
  • 50 мл олії
  • 90 г цукру
  • 200-250 г борошна
  • 1 ч. л. соди
  • сіль на кінчику ножа
  • ванілін за смаком

Популярні новини зараз

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Приготування:

  1. На цей раз ми будемо готувати смачний рецепт печива з яблуками, який займе у вас мінімум часу. Таке печиво точно сподобається кожному, відмінно підійде до чаю, а також як легка закуска.
  2. Для приготування цього рецепту нам знадобляться такі інгредієнти: яблуко, трохи родзинок, вершкове масло, цукор, борошно, сода, трохи солі і ванілін. Причтупим.
  3. Для початку яблуко очищаємо від шкірки, нарізаємо маленькими кубиками.
  4. Тепер родзинки заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин. Зливаємо воду і розкладаємо на паперовому рушнику.
  5. Після цього змішуємо борошно, цукор, ванілін. Соду гасимо оцтом або лимонним соком.
  6. Окремо змішуємо фруктовий сік, гашену соду і масло. Перемішуємо і виливаємо в борошно, додаємо яблука і родзинки. Добре перемішуємо.
  7. Форму для випікання застеляємо пергаментом, ложкою викладаємо тісто.
  8. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом приблизно 15-20 хвилин до готовності. Печиво з яблуками готово. Приємного апетиту!