Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1 велике яблуко
- жменю родзинок
- 200 мл яблучно-виноградного соку
- 50 мл олії
- 90 г цукру
- 200-250 г борошна
- 1 ч. л. соди
- сіль на кінчику ножа
- ванілін за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
- На цей раз ми будемо готувати смачний рецепт печива з яблуками, який займе у вас мінімум часу. Таке печиво точно сподобається кожному, відмінно підійде до чаю, а також як легка закуска.
- Для приготування цього рецепту нам знадобляться такі інгредієнти: яблуко, трохи родзинок, вершкове масло, цукор, борошно, сода, трохи солі і ванілін. Причтупим.
- Для початку яблуко очищаємо від шкірки, нарізаємо маленькими кубиками.
- Тепер родзинки заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин. Зливаємо воду і розкладаємо на паперовому рушнику.
- Після цього змішуємо борошно, цукор, ванілін. Соду гасимо оцтом або лимонним соком.
- Окремо змішуємо фруктовий сік, гашену соду і масло. Перемішуємо і виливаємо в борошно, додаємо яблука і родзинки. Добре перемішуємо.
- Форму для випікання застеляємо пергаментом, ложкою викладаємо тісто.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом приблизно 15-20 хвилин до готовності. Печиво з яблуками готово. Приємного апетиту!