Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1/2 кг фаршу з свинини
- 1 брокколі
- 1 яйце
- 3-4 зубчики часнику
- 2 ст. л. манної крупи
- 1 ч. л. приправи з овочами
- сіль і перець за смаком
- паприка за смаком
- борошно
- 1-2 ст. л. кропу
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Приготування:
- Перед вами просто приголомшливий незвичайний рецепт брокколі, який сподобається кожному, навіть тим, хто не любить овочі. Страва виходить хрусткою, смачною і трохи гострою. Відмінно підійде для легкої вечері чи стане родзинкою на будь-якому святковому столі. Ви обов'язково повинні спробувати цей рецепт.
- Для приготування такої страви нам знадобиться: часник, манна крупа, фарш зі свинини, капуста броколі, спеції з овочами, паприка, борошно, зелень.
- В саму першу очредь змішуємо фарш з яйцем, манною крупою, часником, овочами, перцем і паприкою. Можна також додати інші спеції за смаком.
- Далі брокколі поділяємо на суцвіття, бланшируем.
- Фарш відбиваємо, як на котлети, формуємо котлети з капустою всередині.
- Окунаємо в борошні і смажимо в олії до золотистої скоринки. Рецепт готовий. Приємного апетиту!