Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1/2 кг фаршу з свинини
  • 1 брокколі
  • 1 яйце
  • 3-4 зубчики часнику
  • 2 ст. л. манної крупи
  • 1 ч. л. приправи з овочами
  • сіль і перець за смаком
  • паприка за смаком
  • борошно
  • 1-2 ст. л. кропу

Популярні новини зараз

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще

Приготування:

  1. Перед вами просто приголомшливий незвичайний рецепт брокколі, який сподобається кожному, навіть тим, хто не любить овочі. Страва виходить хрусткою, смачною і трохи гострою. Відмінно підійде для легкої вечері чи стане родзинкою на будь-якому святковому столі. Ви обов'язково повинні спробувати цей рецепт.
  2. Для приготування такої страви нам знадобиться: часник, манна крупа, фарш зі свинини, капуста броколі, спеції з овочами, паприка, борошно, зелень.
  3. В саму першу очредь змішуємо фарш з яйцем, манною крупою, часником, овочами, перцем і паприкою. Можна також додати інші спеції за смаком.
  4. Далі брокколі поділяємо на суцвіття, бланшируем.
  5. Фарш відбиваємо, як на котлети, формуємо котлети з капустою всередині.
  6. Окунаємо в борошні і смажимо в олії до золотистої скоринки. Рецепт готовий. Приємного апетиту!