Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
- 2 склянки борошна
- ½ склянки молока
- 0,3 склянки води
- 1 яйце
- 1 ч. л. рослинного масла
- 1 ч. л. солі
- 1,5 кг картоплі
- 1 ч. л. перцю
Популярні новини зараз
Показати ще
Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі
Повістки чекати не обов'язково: чоловікам пояснили, хто має сам прийти в ТЦК
Бронювання більше не гарантія: нові правила змусять українців збиратись до війська
Заберуть житло, і речі зібрати не встигнете: через які борги українці ризикують опинитись на вулиці
Приготування:
- Перед вами класичний і найсмачніший рецепт традиційних українських вареників з картоплею, який сподобається кожному. Готувати такі вареники дуже просто, вони відмінно підійдуть на всі випадки життя. Спробуйте приготувати, і точно не пошкодуєте.
- Для приготування класичних вареників з картоплею нам знадобляться такі інгредієнти: яйця курячі, борошно, вода, картопля, сіль, перець, рослинна олія, молоко. Приступимо.
- В саму першу чергу очищаємо картоплю, ставимо варити, солимо.
- Для приготування тіста висипаємо в миску борошно. У склянці змішуємо яйце, молоко, воду і сіль.
- Потім виливаємо цю суміш в борошно, замішуємо тісто, додаємо масло. Готове тісто накриваємо ганчірочкою і залишаємо на 40 хвилин.
- Після цього з картоплі робимо пюре, солимо і перчимо за смаком.
- Тепер тісто розгортаємо і нарізаємо. Беремо картоплю і ліпимо вареники.
- Каструлю з водою, доводимо до кипіння на середньому вогні.
- Коли вода закипить, кидаємо в неї вареники. Подаємо зі сметаною або будь-яким соусом на ваш смак. Смачні вареники з картоплею готові. Приємного апетиту!