Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 300 г локшини
- 400 г свіжих печериць
- 300 г морозива шпинату
- 3 зубчики часнику
- 5 ст. л. оливкової олії
- 0,5 ч. л. сушеного базиліка
- 0,5 ч. л. сушеного майорану
- сіль і перець за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Українцям з бронюванням почали вручати повістки: чи можуть забрати ТЦК – пояснення юриста
Пенсіонерів залишать без надбавки: в Україні змінять правила підвищення виплат
Цивільних братимуть до війська без мобілізації: залучать ТЦК та рекрутингові центри
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
Приготування:
- Перед вами відмінна ідея смачного рецепту для щоденного пісного меню. Локшина з грибами і шпинатом - це смачна страва, яка швидко готується і яка сподобається кожному.
- Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: локшина, свіжі печериці, морожений шпинат, часник, оливкова олія, базилік, сіль і перець. Прсиступим!
- В першу чергу гриби чистимо і нарізаємо четвертинками. Шпинат обдаємо окропом. Подрібнюємо часник.
- Потім розігріваємо на сковороді олію, кладемо часник, трохи тримаємо - щоб часник не горів.
- Потім додаємо сухі прянощі і гриби, збільшуємо вогонь і смажимо до золотистої скоринки близько 7-19 хвилин.
- Зменшуємо вогонь, додаємо шпинат, солимо, перчимо і тушкуємо пару хвилин.
- Локшину варимо згідно інструкції, кладемо до грибного соусу і перемішуємо. Смачне пісне блюдо готове. Приємного апетиту!