Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6-8
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 350 г маргарину
- 1/2 склянки цукру
- 600 г борошна
- 1/2 ч. л. соди
- 1/2 ч. л. оцту
- 1 щіпка солі
- 450 г згущеного молока
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Приготування:
- Сьогодні ми покажемо вам найкращий рецепт улюбленого всіма з дитинства печива. Такі горішки виходять надзвичайно смачними і не займають багато часу.
- Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: яйця, сода, маргарин, борошно, оцет, згущене молоко. Приступимо.
- Збиваємо яйця і цукор. Розтоплюємо масло.
- Змішуємо яйця з розтопленим маслом, додаємо трохи борошна і соду, погашену оцтом. Перемішуємо і додаємо ще борошна.
- Форму для випічки горішків нагріваємо на плиті, змащуємо маслом. Кладемо невеликі шматочки тіста у форму. закриваємо форму і випікаємо шкарлупки на плиті.
- Коли вони готові, очищаємо від зайвого тесту. Начиняємо горішки згущеним молоком і склеюємо. Готові горішки. Приємного апетиту!