Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 склянки води
2 склянки рису
Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
ТЦК відмовляються знімати громадян з військового обліку – що потрібно зробити
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
500 г свіжих грибів
2 зубчики часнику
1 цибуля
1 морквина
зелень, сіль та перець за смаком
50 мл олії
Приготування:
1. Свіжі гриби миємо та нарізаємо невеликими шматками.
2. Цибулю очищаємо та нарізаємо кубиками.
3. Моркву чистимо і натираємо.
4. В сковорідку наливаємо олію, кладемо цибулю та смажимо 2 хвилини. Потім додаємо моркву і смажимо ще 3 хвилини.
5. Додаємо в сковороду гриби і тушкуємо все разом з сіллю і перцем, хвилини 3-4.
6. Рис ретельно промиваємо та всипаємо до овочів і смажимо 2 хвилини.
7. Перекладаємо смажені овочі з рисом у каструлю з товстим дном і заливаємо окропом. Додаємо цілі очищені зубчики часнику та солимо за смаком.
8. Доводимо плов до кипіння, накриваємо кришкою і варимо 20 хвилин на повільному вогні.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.