Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 склянки води

2 склянки рису

Популярні новини зараз

Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних

Заберуть житло, і речі зібрати не встигнете: через які борги українці ризикують опинитись на вулиці

Українцям виплатять солідну допомогу: хто може отримати близько 11 тисяч на місяць

Готуйтесь – буде дорожче: українцям стане складніше дозволити собі навіть шматок хліба

Показати ще

500 г свіжих грибів

2 зубчики часнику

1 цибуля

1 морквина

зелень, сіль та перець за смаком

50 мл олії

Приготування:

1. Свіжі гриби миємо та нарізаємо невеликими шматками.

2. Цибулю очищаємо та нарізаємо кубиками.

3. Моркву чистимо і натираємо.

4. В сковорідку наливаємо олію, кладемо цибулю та смажимо 2 хвилини. Потім додаємо моркву і смажимо ще 3 хвилини.

5. Додаємо в сковороду гриби і тушкуємо все разом з сіллю і перцем, хвилини 3-4.

6. Рис ретельно промиваємо та всипаємо до овочів і смажимо 2 хвилини.

7. Перекладаємо смажені овочі з рисом у каструлю з товстим дном і заливаємо окропом. Додаємо цілі очищені зубчики часнику та солимо за смаком.

8. Доводимо плов до кипіння, накриваємо кришкою і варимо 20 хвилин на повільному вогні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.