Час приготування: 3 години
Порції: 5-7
Інгредієнти:
550 г борошна
220 г кукурудзяного борошна
Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози
Гороскоп на сьогодні, 12 квітня: кого у суботу чекає несподіване випробування
Молодь масово кидає роботу заради "мікро-пенсії" - що означає новий тренд
Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
100 мл молока
50 г рослинної олії
20 г дріжджів
10 г солі
320 мл води
Приготування:
1. Для приготування опари в теплу воду наливаємо цукор, сіль, дріжджі і перемішуємо. Додаємо 2 ст.л. пшеничного борошна. Потім просіваємо решту борошна і замішуємо тісто. Накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.
2. Кукурудзяне борошно просіваємо в чашу міксера, додаємо олію та молоко. Туди ж додаємо тісто, і вимішуємо міксером поки тісто не перестане липнути.
3. З тіста формуємо кулю протягом 2-3 хвилин. Перекладаємо тісто в чашу мультиварки, змащену маслом. Щоб тісто підійшло тримаємо його при температурі 35 градусів 30-40 хвилин.
4. Випікаємо в режимі "Випічка" 2 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних чебуреків з грибами та гречкою.