Час приготування: 3 години
Порції: 5-7
Інгредієнти:
550 г борошна
220 г кукурудзяного борошна
Атаки стануть ще сильнішими: рф вибрала нову ціль замість ударів по енергетиці
Останні копійки відберуть: Ощадбанк змінив правила зняття готівки для пенсіонерів
Школярі масово викидають обіди: що не так з новим шкільним меню
Дитячі садочки змінюють формат: про дітей піклуватимуться по-новому
100 мл молока
50 г рослинної олії
20 г дріжджів
10 г солі
320 мл води
Приготування:
1. Для приготування опари в теплу воду наливаємо цукор, сіль, дріжджі і перемішуємо. Додаємо 2 ст.л. пшеничного борошна. Потім просіваємо решту борошна і замішуємо тісто. Накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.
2. Кукурудзяне борошно просіваємо в чашу міксера, додаємо олію та молоко. Туди ж додаємо тісто, і вимішуємо міксером поки тісто не перестане липнути.
3. З тіста формуємо кулю протягом 2-3 хвилин. Перекладаємо тісто в чашу мультиварки, змащену маслом. Щоб тісто підійшло тримаємо його при температурі 35 градусів 30-40 хвилин.
4. Випікаємо в режимі "Випічка" 2 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних чебуреків з грибами та гречкою.