Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

6 філе оселедця в олії

4 малих маринованих огірка

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

2 картоплі

1 пучок цибулі

2 яйця

1 зубчик часнику

2 ст.л. майонезу

2 ст.л. сметани

кілька гілочок кропу

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Яйця варимо і охолоджуємо. Очищаємо та нарізаємо невеликими кубиками.

2. Картоплю варимо в мундирах і нарізаємо кубиками.

3. Мариновані огірки нарізаємо тоненькими скибочками. Подрібнюємо зелень та часник.

4. Оселедець промакуємо серветкою, щоб забрати надлишок олії. Розрізаємо на шматки шириною 1 см. Кладемо в миску.

5. Додаємо яйця, мариновані огірки, картоплю та цибулю.

6. Додаємо майонез змішаний зі сметаною. Обережно перемішуємо. Приправляємо перцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Миттєвий".