Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Склад:
2 ст. борошна
1/4 ст. окропу
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
8 ст. л. рослинного масла
30 г білих сухих грибів
1 ст. гречаної каші
1 цибулина
0,5 л води
3 лаврових листа
4-5 горошин чорного перцю
2-3 зубчики часнику
1 ст. л. зеленої петрушки
Приготування:
1. Для тіста в соняшникову олію наливаємо окріп, додаємо борошно і швидко замішуємо тісто. Розкачуємо його в дуже тонкий пласт.
2. Для начинки варимо гриби у воді. Відвар виливаємо в окрему миску, подрібнюємо гриби, обсмажуємо з цибулею на олії, перемішуємо з кашею і добре розминаємо в однорідну масу.
3. Тісто розкачуємо невеликими квадратиками або вирізаємо склянкою кружечки. Кладемо на кожен начинку і ліпимо пельмені.
4. Деко змащуємо олією, викладаємо пельмені і випікаємо їх протягом 15-20 хвилин.
5. Потім кладемо пельмені в горщик, заливаємо грибним відваром, солимо, додаємо прянощі і ставимо на 15 хвилин у духовку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт маринованих печериць за 7 хвилин.