Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
600 г курячої печінки
1 яйце
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
100 г сметани
½ склянки борошна
2 зубчики часнику
3 моркви
3 головки цибулі
кріп за смаком
150 г майонезу
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Для тіста в блендері змішуємо печінку, яйце, сметану, борошно, сіль, перець. З отриманого тіста готуємо на сковороді млинці, обсмажуючи їх з двох сторін.
2. Готуємо начинку. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці, пасеруємо інгредієнти.
3. Дрібно нарізаємо зелень. Часник подрібнюємо і додаємо до майонезу.
4. Тепер укладаємо млинець, змащуємо його майонезом, додаємо моркву з цибулею, посипаємо зеленню. Робимо теж саме з іншими млинцями, формуючи торт.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.