Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
600 г курячої печінки
1 яйце
Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець знищила дочку лише однією фразою: навіть психолог не допоміг
Скільки доведеться платити за електроенергію з 1 березня: тариф не для всіх буде однаковим
Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі
Навесні пенсії українців перерахують: на скільки можуть збільшитись виплати
100 г сметани
½ склянки борошна
2 зубчики часнику
3 моркви
3 головки цибулі
кріп за смаком
150 г майонезу
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Для тіста в блендері змішуємо печінку, яйце, сметану, борошно, сіль, перець. З отриманого тіста готуємо на сковороді млинці, обсмажуючи їх з двох сторін.
2. Готуємо начинку. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці, пасеруємо інгредієнти.
3. Дрібно нарізаємо зелень. Часник подрібнюємо і додаємо до майонезу.
4. Тепер укладаємо млинець, змащуємо його майонезом, додаємо моркву з цибулею, посипаємо зеленню. Робимо теж саме з іншими млинцями, формуючи торт.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.