Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

600 г курячої печінки

1 яйце

Популярні новини зараз

У "Резерв+" з'явилась "мітка ухилянта": як виправити свої взаємовідносини з ТЦК

Гороскоп на сьогодні 5 липня: заздрість, приховані інтриги та оригінальні ідеї – прогноз для всіх знаків Зодіаку

Банки встановили ліміти на зняття грошей

Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування

Показати ще

100 г сметани

½ склянки борошна

2 зубчики часнику

3 моркви

3 головки цибулі

кріп за смаком

150 г майонезу

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Для тіста в блендері змішуємо печінку, яйце, сметану, борошно, сіль, перець. З отриманого тіста готуємо на сковороді млинці, обсмажуючи їх з двох сторін.

2. Готуємо начинку. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці, пасеруємо інгредієнти.

3. Дрібно нарізаємо зелень. Часник подрібнюємо і додаємо до майонезу.

4. Тепер укладаємо млинець, змащуємо його майонезом, додаємо моркву з цибулею, посипаємо зеленню. Робимо теж саме з іншими млинцями, формуючи торт.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.