Час приготування: 45 хвилин
Порції: 5-6
Інгредієнти:
400 г борошна
1 склянка окропу
Штрафи за посилки Новою поштою: кого з українців податкова каратиме гривнею
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
3 ст.л. олії
1 ч.л. солі
1 ч.л. цукру
1,5 склянки вареної гречки
400 г грибів
1 цибуля
1 ст.л. горілки
Приготування:
1. Поєднуємо в ємності склянку окропу, цукор, сіль, горілку, рослинну олію.
2. Просіваємо в рідину борошно і замішуємо тісто. Потім кладемо на стіл і місимо руками. Накриваємто тісто і лишаємо на 15-20 хвилин.
3. Варимо гречку, гриби смажимо з цибулею до готовності. Змішуємо їх разом.
4. Теперь беремо шматок тіста, і розкочуємо в тонкий пласт. Кладемо на одну половину начинку і складаємо навпіл. Притискаємо пальцями краї.
5. Обсмажуємо у великій кількості киплячої олії.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт маринованих печериць за 7 хвилин.