Час приготування: 1 години

Порції: 5-7

Інгредієнти:

300 г пісочного печива

80 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

600 г вершкового сиру

200 г вершків 33%

3 яйця

150 г цукрової пудри

Приготування:

1. Пісочне печиво подрібнюємо в крихти за допомогою блендера. Додаємо вершкове масло і перемішуємо.

2. Застеляємо фольгою круглу форму для випічки. Викладаємо туди основу для чізкейку. Залишаємо на годину в холодильнику.

3. Вершковий сир змішуємо з цукровою пудрою і екстрактом ванілі. Перемішуємо силіконовою ложкою. Додаємо вершки, а потім по черзі по 1 яйцю. Повільно перемішуємо до однорідності.

4. Заливаємо вершкову масу в форму. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

5. Через 10 хвилин ставимо туди форму. Через 15 хвилин зменшуємо температуру до 110 градусів і готуємо 1 годину і 15-20 хвилин. Ставимо чізкейк на ніч в холодильник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.