Час приготування: 1 години
Порції: 5-7
Інгредієнти:
300 г пісочного печива
80 г вершкового масла
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
600 г вершкового сиру
200 г вершків 33%
3 яйця
150 г цукрової пудри
Приготування:
1. Пісочне печиво подрібнюємо в крихти за допомогою блендера. Додаємо вершкове масло і перемішуємо.
2. Застеляємо фольгою круглу форму для випічки. Викладаємо туди основу для чізкейку. Залишаємо на годину в холодильнику.
3. Вершковий сир змішуємо з цукровою пудрою і екстрактом ванілі. Перемішуємо силіконовою ложкою. Додаємо вершки, а потім по черзі по 1 яйцю. Повільно перемішуємо до однорідності.
4. Заливаємо вершкову масу в форму. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
5. Через 10 хвилин ставимо туди форму. Через 15 хвилин зменшуємо температуру до 110 градусів і готуємо 1 годину і 15-20 хвилин. Ставимо чізкейк на ніч в холодильник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.