Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г печериць

1 ч.л. солі

Популярні новини зараз

Пенсіонерів поженуть на роботу: держава готує заходи

Гороскоп на тиждень 14-20 квітня для всіх знаків Зодіаку: Овни блищатимуть, Діви турбуватимуться, а Козороги відпочиватимуть

Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози

ТЦК дали чоловікам 7 днів, щоб уникнути штрафу: кому потрібно поквапитися

Показати ще

2 ч.л. цукру

2 лаврові листки

4 зубчики часнику

6 горошин чорного перцю

3 гвоздики

50 мл оцту

Приготування:

1. Гриби промиваємо, чистимо і складаємо в каструлю.

2. Додаємо сіль, цукор, лаврове листя, часник, перець, гвоздики та заливаємо все це оцтом.

3. Закриваємо кришкою в ставимо на сильний вогонь, доводимо до кипіння. Потім варимо протягом 7 хвилин.

4. Після охолодження переливаємо в банку і ставимо в холодильник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.