Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г копченого філе

2 яйця

Популярні новини зараз

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще

150 г печериць

1 цибуля

40 г волоських горіхів

50 г сиру

8 ст.л. майонезу

1 ст.л. олії

сіль та перець за смаком

1 голівка часнику

Приготування:

1. Філе нарізаємо шматочками. Беремо тарілку та салатне кільце.

2. Кладемо кільце на тарілку і викладаємо перший шар - курку. Яйця натираємо і кладемо зверху.

3. Печериці миємо, нарізаємо та смажимо до золотистох скоринки, приправивши сіллю. Кладемо гриби третім шаром. Зверху змащуємо майонезом.

4. Далі натираємо сир, змішуємо з майонезом, додаємо подрібнений часник. Кладемо цей шар зверху. Зверху прикрашаємо горіхами.

5. Прибираємо кільце й подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.