Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
150 г копченого філе
2 яйця
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
150 г печериць
1 цибуля
40 г волоських горіхів
50 г сиру
8 ст.л. майонезу
1 ст.л. олії
сіль та перець за смаком
1 голівка часнику
Приготування:
1. Філе нарізаємо шматочками. Беремо тарілку та салатне кільце.
2. Кладемо кільце на тарілку і викладаємо перший шар - курку. Яйця натираємо і кладемо зверху.
3. Печериці миємо, нарізаємо та смажимо до золотистох скоринки, приправивши сіллю. Кладемо гриби третім шаром. Зверху змащуємо майонезом.
4. Далі натираємо сир, змішуємо з майонезом, додаємо подрібнений часник. Кладемо цей шар зверху. Зверху прикрашаємо горіхами.
5. Прибираємо кільце й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.