Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
150 г копченого філе
2 яйця
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
150 г печериць
1 цибуля
40 г волоських горіхів
50 г сиру
8 ст.л. майонезу
1 ст.л. олії
сіль та перець за смаком
1 голівка часнику
Приготування:
1. Філе нарізаємо шматочками. Беремо тарілку та салатне кільце.
2. Кладемо кільце на тарілку і викладаємо перший шар - курку. Яйця натираємо і кладемо зверху.
3. Печериці миємо, нарізаємо та смажимо до золотистох скоринки, приправивши сіллю. Кладемо гриби третім шаром. Зверху змащуємо майонезом.
4. Далі натираємо сир, змішуємо з майонезом, додаємо подрібнений часник. Кладемо цей шар зверху. Зверху прикрашаємо горіхами.
5. Прибираємо кільце й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.