Час приготування: 1 година
Порції: 4
Інгредієни:
200 мл апельсинового соку
1 ч.л. цедри апельсина
Гороскоп на сьогодні, 6 червня: кому п'ятниця принесе скандали, а кому розслаблення
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
Власники земельних ділянок хапаються за голову: доведеться викласти до 30 тисяч
Двохзонні електролічильники втратять сенс: споживачі можуть залишитися без 50% знижки
1 ч.л. соди
1 склянка манної крупи
1,5 склянки борошна
1 склянка цукру
0,5 склянки олії
Приготування:
1. Змішуємо в мисці апельсиновий сік, манну крупу, терту апельсинову цедру, олію, цукор і залишаємо на 20-30 хвилин.
2. Додаємо соду і добре перемішуємо.
3. Поступово додаємо борошно, замішуємо тісто.
4. Готове тісто викладаємо у форму змащену олією і посипаємо манною крупою.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 40-60 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної капусти з родзинками.