Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка гречаної крупи
1 склянка консервованої квасолі
Популярні новини зараз
Показати ще
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
1 морквина
1 цибуля
1 ст.л. томатної пасти
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Гречку варимо до готовності, трішки підсоливши воду.
2. Обсмажуємо порізану цибулю на сковороді, додавши небагато олії. Смажимо 2-3 хвилини. Додаємо до цибулі терту моркву. Смажимо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо квасолю і томатну пасту.
3. Тушкуємо все разом протягом 5-7 хвилин.
4. Висипаємо відварену гречку і перемішуємо. Солимо та перчимо за смаком, якщо потрібно.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печериць, який оцінять не тільки вегани.