Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка гречаної крупи

1 склянка консервованої квасолі

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс

Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила

Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще

1 морквина

1 цибуля

1 ст.л. томатної пасти

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Гречку варимо до готовності, трішки підсоливши воду.

2. Обсмажуємо порізану цибулю на сковороді, додавши небагато олії. Смажимо 2-3 хвилини. Додаємо до цибулі терту моркву. Смажимо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо квасолю і томатну пасту.

3. Тушкуємо все разом протягом 5-7 хвилин.

4. Висипаємо відварену гречку і перемішуємо. Солимо та перчимо за смаком, якщо потрібно.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печериць, який оцінять не тільки вегани.