Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка гречаної крупи
1 склянка консервованої квасолі
ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців
Пенсіонерам докинуть 1000 грн до пенсії: кому доплачуватимуть щомісяця
ТЦК висунули нову вимогу: стосується водіїв – відмова не приймається
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
1 морквина
1 цибуля
1 ст.л. томатної пасти
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Гречку варимо до готовності, трішки підсоливши воду.
2. Обсмажуємо порізану цибулю на сковороді, додавши небагато олії. Смажимо 2-3 хвилини. Додаємо до цибулі терту моркву. Смажимо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо квасолю і томатну пасту.
3. Тушкуємо все разом протягом 5-7 хвилин.
4. Висипаємо відварену гречку і перемішуємо. Солимо та перчимо за смаком, якщо потрібно.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печериць, який оцінять не тільки вегани.