Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка гречаної крупи
1 склянка консервованої квасолі
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
1 морквина
1 цибуля
1 ст.л. томатної пасти
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Гречку варимо до готовності, трішки підсоливши воду.
2. Обсмажуємо порізану цибулю на сковороді, додавши небагато олії. Смажимо 2-3 хвилини. Додаємо до цибулі терту моркву. Смажимо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо квасолю і томатну пасту.
3. Тушкуємо все разом протягом 5-7 хвилин.
4. Висипаємо відварену гречку і перемішуємо. Солимо та перчимо за смаком, якщо потрібно.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печериць, який оцінять не тільки вегани.