Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка гречаної крупи

1 склянка консервованої квасолі

Популярні новини зараз

Гороскоп на 16 лютого для всіх знаків: Раки – виспіться, Тельці – вам терміново потрібен дзен

Європа почне повертати Україні ухилянтів? Німеччина депортує першого

Готуйтесь – буде дорожче: українцям стане складніше дозволити собі навіть шматок хліба

З’явилися нові подробиці здачі Криму під ЧФ росії: Порошенко особисто лобіював (відео)

Показати ще

1 морквина

1 цибуля

1 ст.л. томатної пасти

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Гречку варимо до готовності, трішки підсоливши воду.

2. Обсмажуємо порізану цибулю на сковороді, додавши небагато олії. Смажимо 2-3 хвилини. Додаємо до цибулі терту моркву. Смажимо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо квасолю і томатну пасту.

3. Тушкуємо все разом протягом 5-7 хвилин.

4. Висипаємо відварену гречку і перемішуємо. Солимо та перчимо за смаком, якщо потрібно.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печериць, який оцінять не тільки вегани.