Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка гречаної крупи
1 склянка консервованої квасолі
Гороскоп на 16 лютого для всіх знаків: Раки – виспіться, Тельці – вам терміново потрібен дзен
Європа почне повертати Україні ухилянтів? Німеччина депортує першого
Готуйтесь – буде дорожче: українцям стане складніше дозволити собі навіть шматок хліба
З’явилися нові подробиці здачі Криму під ЧФ росії: Порошенко особисто лобіював (відео)
1 морквина
1 цибуля
1 ст.л. томатної пасти
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Гречку варимо до готовності, трішки підсоливши воду.
2. Обсмажуємо порізану цибулю на сковороді, додавши небагато олії. Смажимо 2-3 хвилини. Додаємо до цибулі терту моркву. Смажимо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо квасолю і томатну пасту.
3. Тушкуємо все разом протягом 5-7 хвилин.
4. Висипаємо відварену гречку і перемішуємо. Солимо та перчимо за смаком, якщо потрібно.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печериць, який оцінять не тільки вегани.