Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г брокколі
1 цибуля-порей
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
400 мл вершків
200 г твердого сиру
сіль та перець за смаком
кілька гілочок петрушки
3 ст.л. рослинної олії
Приготування:
1. Спочатку поділяємо брокколі на суцвіття невеликого розміру. Поміщаємо їх у друшляк і ретельно промиваємо під проточною водою. У каструлю набираємо воду і ставимо її на середній вогонь. Коли вона закипить додаємо кілька щіпок солі і відправляємо туди суцвіття брокколі. Варимо протягом 5-7 хвилин.
2. Цибулю очищаємо, промиваємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Нагріваємо сковороду на середньому вогні. Додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Далі додаємо варені брокколі і смажимо ще 3-4 хвилини.
3. Додаємо вершки, ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння, солимо і перчимо. Готуємо брокколі ще 5-7 хвилин.
4. Натираємо сир та додаємо в сковороду.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного рагу.