Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г брокколі

1 цибуля-порей

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

400 мл вершків

200 г твердого сиру

сіль та перець за смаком

кілька гілочок петрушки

3 ст.л. рослинної олії

Приготування:

1. Спочатку поділяємо брокколі на суцвіття невеликого розміру. Поміщаємо їх у друшляк і ретельно промиваємо під проточною водою. У каструлю набираємо воду і ставимо її на середній вогонь. Коли вона закипить додаємо кілька щіпок солі і відправляємо туди суцвіття брокколі. Варимо протягом 5-7 хвилин.

2. Цибулю очищаємо, промиваємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Нагріваємо сковороду на середньому вогні. Додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Далі додаємо варені брокколі і смажимо ще 3-4 хвилини.

3. Додаємо вершки, ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння, солимо і перчимо. Готуємо брокколі ще 5-7 хвилин.

4. Натираємо сир та додаємо в сковороду.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного рагу.