Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г брокколі
1 цибуля-порей
В Україні можуть ліквідувати ТЦК: мобілізацію хочуть реформувати, ухилянтів залишать у спокої?
Останні копійки відбиратимуть: українців хочуть зобов'язати сплачувати податки за всі перекази на карти
Три місяці по 3600 гривень: пенсіонерам виплатять допомогу
Категорії українців, яких не мають права мобілізувати: хто уникне ТЦК
400 мл вершків
200 г твердого сиру
сіль та перець за смаком
кілька гілочок петрушки
3 ст.л. рослинної олії
Приготування:
1. Спочатку поділяємо брокколі на суцвіття невеликого розміру. Поміщаємо їх у друшляк і ретельно промиваємо під проточною водою. У каструлю набираємо воду і ставимо її на середній вогонь. Коли вона закипить додаємо кілька щіпок солі і відправляємо туди суцвіття брокколі. Варимо протягом 5-7 хвилин.
2. Цибулю очищаємо, промиваємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Нагріваємо сковороду на середньому вогні. Додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Далі додаємо варені брокколі і смажимо ще 3-4 хвилини.
3. Додаємо вершки, ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння, солимо і перчимо. Готуємо брокколі ще 5-7 хвилин.
4. Натираємо сир та додаємо в сковороду.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного рагу.