Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г печериць

3 зубчики часнику

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 16 серпня: фінанси овнів, обман близнюків та розчарування риб

Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби

Нові правила карткових переказів з жовтня

"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни

Показати ще

1 ч.л. прованських трав

сіль, перець за смаком

40 мл бальзамічного оцту

оливкова олія

Приготування:

1. Нарізаємо гриби великими шматочками або залишаємо цілими.

2. Додаємо в оливкову олію натертий часник, прованські трави, сіль, перець і оцет.

3. Всю цю суміш виливаємо в миску з печерицями і перемішуємо.

4. Маринуємо гриби протягом 15-20 хвилин і перекладаємо у форму.

5. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо гриби 15-20 хвилин, перемішуючи.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт латте без кавомашини.