Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г печериць
3 зубчики часнику
Гороскоп на сьогодні 16 серпня: фінанси овнів, обман близнюків та розчарування риб
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
Нові правила карткових переказів з жовтня
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
1 ч.л. прованських трав
сіль, перець за смаком
40 мл бальзамічного оцту
оливкова олія
Приготування:
1. Нарізаємо гриби великими шматочками або залишаємо цілими.
2. Додаємо в оливкову олію натертий часник, прованські трави, сіль, перець і оцет.
3. Всю цю суміш виливаємо в миску з печерицями і перемішуємо.
4. Маринуємо гриби протягом 15-20 хвилин і перекладаємо у форму.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо гриби 15-20 хвилин, перемішуючи.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт латте без кавомашини.