Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г печериць
3 зубчики часнику
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Відберуть половину пенсії: пенсіонерів попередили про штрафи – кого покарають
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
1 ч.л. прованських трав
сіль, перець за смаком
40 мл бальзамічного оцту
оливкова олія
Приготування:
1. Нарізаємо гриби великими шматочками або залишаємо цілими.
2. Додаємо в оливкову олію натертий часник, прованські трави, сіль, перець і оцет.
3. Всю цю суміш виливаємо в миску з печерицями і перемішуємо.
4. Маринуємо гриби протягом 15-20 хвилин і перекладаємо у форму.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо гриби 15-20 хвилин, перемішуючи.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт латте без кавомашини.