Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 капуста

7 морквин

Популярні новини зараз

Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець знищила дочку лише однією фразою: навіть психолог не допоміг

Повістки чекати не обов'язково: чоловікам пояснили, хто має сам прийти в ТЦК

Заберуть житло, і речі зібрати не встигнете: через які борги українці ризикують опинитись на вулиці

Мобілізацію в Україні можуть скасувати: що пропонують натомість

Показати ще

2 головки часнику

1 пучок петрушки

1 л води

250 г цукру

1 склянка оцту

500 мл олії

2 ст.л. солі

Приготування:

1. Вирізаємо з капусти тверду середину, варимо в киплячій воді 5 хвилин. Дістаємо з води і розбираємо на листки.

2. Моркву натираємо на тертці, петрушку і часник дрібно нарізаємо.

3. Змішуємо начинку і закручуємо голубці у вигляді трикутників. На дно кастрюлі кладемо лавровий лист, чорний перець.

4. Складаємо туди голубці. Доводимо маринад до кипіння і заливаємо голубці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної капусти з родзинками.