Час приготування: 20 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

75 мл натуральної кави

100 мл молока

Популярні новини зараз

Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном

Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО

Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує

Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше

Показати ще

цукор за смаком

Приготування:

1. Заварюємо міцну натуральну каву. 2 ч.л. меленої кави з цукром заливаємо 100 мл окропу і накриваємо кришкою.

2. Даємо настоятися. Тим часом збиваємо молоко кімнатної температури в пінку. Збиваємо блендером, або спеціальною насадкою кілька хвилин. У чашку, в якій будемо подавати заливаємо спочатку пінку, майже до кінця наповнивши нею чашку.

3. Потім тоненькою цівкою вливаємо всередину пінки каву. Насолоджуємося!

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-грушевого пісного пирога.