Час приготування: 20 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
75 мл натуральної кави
100 мл молока
Популярні новини зараз
Показати ще
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
цукор за смаком
Приготування:
1. Заварюємо міцну натуральну каву. 2 ч.л. меленої кави з цукром заливаємо 100 мл окропу і накриваємо кришкою.
2. Даємо настоятися. Тим часом збиваємо молоко кімнатної температури в пінку. Збиваємо блендером, або спеціальною насадкою кілька хвилин. У чашку, в якій будемо подавати заливаємо спочатку пінку, майже до кінця наповнивши нею чашку.
3. Потім тоненькою цівкою вливаємо всередину пінки каву. Насолоджуємося!
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-грушевого пісного пирога.