Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г червоної капусти
30 г вершкового масла
Київ під вогнем: масована атака росії залишила руїни, десятки поранених та паралізувала столицю
Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців
У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних
Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування
20 г цукру
50 мл винного оцту білого
1 ст.л. світлих родзинок
1 гілочка чебрецю
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. У вогнестійкій каструлі змішуємо вершкове масло, цукор, оцет і ст.л. води. Накриваємо кришкою і нагріваємо на середньому вогні, поки масло не розтопиться.
2. Потім додаємо нашатковану червону капусту, гілочку чебрецю та родзинки. Солимо, перчимо, ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння.
3. Далі накриваємо каструлю кришкою і поміщаємо в попередньо розігріту духовку до 160 градусів. Готуємо протягом 2 годин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі по-селянськи.