Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 кг буряка
2 кг помідорів
В Україні виявили комара, який може паралізувати людину
Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
ТЦК розпочало цілодобове полювання на чоловіків: нові місця "засідок"
2 кг моркви
2 кг цибулі
4 ст.л. квасолі
1 ст.л. олії
1 ст.л. цукру
1/2 ст.л. солі
1/2 ст.л. оцту
Приготування:
1. Квасолю замочуємо на ніч у воді, потім варимо до напів готовності.
2. Всі овочі нарізаємо, ставимо варитися на вогонь на 2 години. Варимо на невеликому вогні. За 10 хвилин до кінця додаємо оцет.
3. Готовий салат кладемо в банки та закручуємо кришками.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солянки класичної.