Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 кг буряка

2 кг помідорів

Популярні новини зараз

Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня

Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном

Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

2 кг моркви

2 кг цибулі

4 ст.л. квасолі

1 ст.л. олії

1 ст.л. цукру

1/2 ст.л. солі

1/2 ст.л. оцту

Приготування:

1. Квасолю замочуємо на ніч у воді, потім варимо до напів готовності.

2. Всі овочі нарізаємо, ставимо варитися на вогонь на 2 години. Варимо на невеликому вогні. За 10 хвилин до кінця додаємо оцет.

3. Готовий салат кладемо в банки та закручуємо кришками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солянки класичної.