Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 яйця

100 мл молока

Популярні новини зараз

Нічого повертати не потрібно: податкова скасує українцям всі борги, але є умова

Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам

Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня

Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном

Показати ще

1 цибулина

100 г сиру

сіль та паприка за смаком

Приготування:

1. Беремо 4 яйця та трохи збиваємо вінчиком. Подрібнюємо цибулю та сир та додаємо до яєчної маси.

2. Додаємо до сіль та спеції за смаком. Все перемішуємо та додаємо молоко.

3. Змащуємо сковороду рослинною олією, розігріваємо. Беремо невелику частину масси та розподіляємо її по сковороді. Коли омлет готовий знизу починаємо згортати його в рулет, згортаємо не до кінця. Переміщаємо у верхню частину сковорідки, доливаємо ще трохи яєчної маси.

4. Робимо так до кінця, а потім нарізаємо ковбаску на шматочки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з печінкою.