Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 яйця

100 мл молока

Популярні новини зараз

Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ

Гороскоп на сьогодні 11 квітня: п’ятниця складних рішень і несподіваних відкриттів

Українцям з бронюванням почали вручати повістки: чи можуть забрати ТЦК – пояснення юриста

Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу

Показати ще

1 цибулина

100 г сиру

сіль та паприка за смаком

Приготування:

1. Беремо 4 яйця та трохи збиваємо вінчиком. Подрібнюємо цибулю та сир та додаємо до яєчної маси.

2. Додаємо до сіль та спеції за смаком. Все перемішуємо та додаємо молоко.

3. Змащуємо сковороду рослинною олією, розігріваємо. Беремо невелику частину масси та розподіляємо її по сковороді. Коли омлет готовий знизу починаємо згортати його в рулет, згортаємо не до кінця. Переміщаємо у верхню частину сковорідки, доливаємо ще трохи яєчної маси.

4. Робимо так до кінця, а потім нарізаємо ковбаску на шматочки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з печінкою.