Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 яйця
100 мл молока
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки
Відберуть половину пенсії: пенсіонерів попередили про штрафи – кого покарають
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
1 цибулина
100 г сиру
сіль та паприка за смаком
Приготування:
1. Беремо 4 яйця та трохи збиваємо вінчиком. Подрібнюємо цибулю та сир та додаємо до яєчної маси.
2. Додаємо до сіль та спеції за смаком. Все перемішуємо та додаємо молоко.
3. Змащуємо сковороду рослинною олією, розігріваємо. Беремо невелику частину масси та розподіляємо її по сковороді. Коли омлет готовий знизу починаємо згортати його в рулет, згортаємо не до кінця. Переміщаємо у верхню частину сковорідки, доливаємо ще трохи яєчної маси.
4. Робимо так до кінця, а потім нарізаємо ковбаску на шматочки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з печінкою.