Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 яйця
100 мл молока
Популярні новини зараз
Показати ще
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
1 цибулина
100 г сиру
сіль та паприка за смаком
Приготування:
1. Беремо 4 яйця та трохи збиваємо вінчиком. Подрібнюємо цибулю та сир та додаємо до яєчної маси.
2. Додаємо до сіль та спеції за смаком. Все перемішуємо та додаємо молоко.
3. Змащуємо сковороду рослинною олією, розігріваємо. Беремо невелику частину масси та розподіляємо її по сковороді. Коли омлет готовий знизу починаємо згортати його в рулет, згортаємо не до кінця. Переміщаємо у верхню частину сковорідки, доливаємо ще трохи яєчної маси.
4. Робимо так до кінця, а потім нарізаємо ковбаску на шматочки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з печінкою.