Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 булочок з кунжутом
6 скибочок шинки
Десятки тисяч "шахедів": рф готується до масштабних атак
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
Заблокують картку і оштрафують: скільки разів на місяць можна переказувати кошти
4 яйця
1 пучок шпинату
200 г моцарелли
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
2. Шпинат промиваємо у холодній воді. У булочок зрізаємо верхівки та виймаємо м'якуш.
3. Скибочки шинки кладемо всередину. Яйця, сіль та перець збиваємо у легку піну, перемішуємо зі шпинатом. Розливаємо суміш по булочкам. Зверху посипаємо моцареллою, накриваємо кришечками. Випікаємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих печериць.