Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 булочок з кунжутом
6 скибочок шинки
Школярам зменшать час на відпочинок: чому літні канікули почнуться пізніше ніж зазвичай
Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози
Молодь масово кидає роботу заради "мікро-пенсії" - що означає новий тренд
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
4 яйця
1 пучок шпинату
200 г моцарелли
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
2. Шпинат промиваємо у холодній воді. У булочок зрізаємо верхівки та виймаємо м'якуш.
3. Скибочки шинки кладемо всередину. Яйця, сіль та перець збиваємо у легку піну, перемішуємо зі шпинатом. Розливаємо суміш по булочкам. Зверху посипаємо моцареллою, накриваємо кришечками. Випікаємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих печериць.