Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 булочок з кунжутом
6 скибочок шинки
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
Відключають повністю: вже з 26 листопада абоненти "Київстар" будуть без інтернету, кого торкнеться
4 яйця
1 пучок шпинату
200 г моцарелли
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
2. Шпинат промиваємо у холодній воді. У булочок зрізаємо верхівки та виймаємо м'якуш.
3. Скибочки шинки кладемо всередину. Яйця, сіль та перець збиваємо у легку піну, перемішуємо зі шпинатом. Розливаємо суміш по булочкам. Зверху посипаємо моцареллою, накриваємо кришечками. Випікаємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих печериць.