Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 булочок з кунжутом

6 скибочок шинки

Популярні новини зараз

"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії

Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня

Показати ще

4 яйця

1 пучок шпинату

200 г моцарелли

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Духовку розігріваємо до 180 градусів.

2. Шпинат промиваємо у холодній воді. У булочок зрізаємо верхівки та виймаємо м'якуш.

3. Скибочки шинки кладемо всередину. Яйця, сіль та перець збиваємо у легку піну, перемішуємо зі шпинатом. Розливаємо суміш по булочкам. Зверху посипаємо моцареллою, накриваємо кришечками. Випікаємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих печериць.