Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

2 зубчики часнику

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

3 ст.л. духмяної соняшникової олії

сухі трави за смаком

чорний перець та сіль за смаком

Приготування:

1. Картоплю ретельно промиваємо під проточною водою. Вирізаємо ростки, але не очищаємо від шкірки. Розрізаємо на кілька частин та кладемо в миску.

2. Подрібнюємо часник, змішуємо сухі трави, часник, сіль, перець і олію. Заливаємо отриманим маринадом картоплю, гарненько перемішуємо і залишаємо на 15-20 хвилин.

3. Викладаємо картоплю вниз шкіркою в один шар на деко, застелене пергаментом, і відправляємо у розігріту до 250 градусів духовку. Готуємо 25-30 хвиоин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного капусняка.