Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
300 г білокачанної капусти
2 баклажана
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Відберуть половину пенсії: пенсіонерів попередили про штрафи – кого покарають
2 цибулини
1 морквина
4 помідора
4 картоплі
300 г курячої печінки
сіль і перець за смаком
2 лаврових листа
2 солодких перцю
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.
2. Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.
3. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.
4. Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.
5. Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.
6. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.