Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г білокачанної капусти

2 баклажана

Популярні новини зараз

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Пенсіонерам виплатять підвищені пенсії: хто отримає більше вже у квітні

Нові правила мають скоротити кількість ухилянтів: чоловіки повинні прийти до ТЦК

Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку

Показати ще

2 цибулини

1 морквина

4 помідора

4 картоплі

300 г курячої печінки

сіль і перець за смаком

2 лаврових листа

2 солодких перцю

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.

2. Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.

3. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.

4. Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.

5. Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.

6. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.