Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
300 г білокачанної капусти
2 баклажана
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
2 цибулини
1 морквина
4 помідора
4 картоплі
300 г курячої печінки
сіль і перець за смаком
2 лаврових листа
2 солодких перцю
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.
2. Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.
3. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.
4. Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.
5. Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.
6. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.