Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
300 г білокачанної капусти
2 баклажана
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
2 цибулини
1 морквина
4 помідора
4 картоплі
300 г курячої печінки
сіль і перець за смаком
2 лаврових листа
2 солодких перцю
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.
2. Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.
3. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.
4. Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.
5. Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.
6. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.