Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г квашеної капусти

3 картоплі

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

1 цибуля

1 морква

50 г кореня петрушки

1 ст.л. томатної пасти

3 ст.л. пшона

лавровий лист за смаком

1 пучок петрушки

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Квашену капусту кладемо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь і варимо 30 хвилин.

2. В тей же час в сусідній кастрюлі варимо картоплю. Очищаємо і нарізаємо цибулю та моркву.

3. У каструлю з капустою кладемо картоплю, цибулю та моркву. Додаємо петрушку. Коли овочі будуть готові додаємо томатну пасту, пшоно і лавровий лист. Перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солянки класичної.