Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г квашеної капусти
3 картоплі
Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня
ТЦК відмовляються знімати громадян з військового обліку – що потрібно зробити
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
1 цибуля
1 морква
50 г кореня петрушки
1 ст.л. томатної пасти
3 ст.л. пшона
лавровий лист за смаком
1 пучок петрушки
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Квашену капусту кладемо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь і варимо 30 хвилин.
2. В тей же час в сусідній кастрюлі варимо картоплю. Очищаємо і нарізаємо цибулю та моркву.
3. У каструлю з капустою кладемо картоплю, цибулю та моркву. Додаємо петрушку. Коли овочі будуть готові додаємо томатну пасту, пшоно і лавровий лист. Перемішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солянки класичної.