Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 8-10
Інгредієнти:
500 г субпродуктів
300 г яловичої грудинки
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
400 г копченої та молочної ковбаси
2 цибулі
2 моркви
3-4 маринованих огірка
2-3 ст.л. томатної пасти
сіль за смаком
10 шт. чорного перцю горошком
2 лаврових листа
4-5 ст.л. рослинної олії
100 г оливок без кісточок
зелень за смаком
0,5 лимона
100 г сметани
2,5-3 літра води
Приготування:
1. Ретельно вимиваємо м'ясо, щоб не було крові. Кладемо в каструлю, додаємо лавровий лист, перець горошком і заливаємо водою. Солимо, і варимо на повільному вогні з моменту закипання 1,5 години.
2. Овочі нарізаємо. Обсмажуємо їх на рослинній олії, солимо за смаком.
3. Додаємо томатну пасту і тушкуємо ще 5 хвилин.
4. М'ясо дістаємо з бульйону. Нарізаємо кубиками середнього розміру. Повертаємо в бульйон. Огірки нарізаємо соломкою. Ковбаси нарізаємо кубиками. Додаємо все це та овочі до бульйону. Варимо 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Неаполь" з баклажанами.