Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г курячого філе

300 г печериць

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

7 яєць

150 г сиру

1/2 банки маслин

1 пачка чіпсів

1 упаковка майонезу

Приготування:

1. Змішуємо шматочки курячої грудки з майонезом - це перший шар салату.

2. Викладаємо гриби та цибулю, заправляємо майонезом.

3. Наступний шар салату викладаємо з натертих на великій тертці варених яєць. Знову змащуємо шар майонезом.

4. Далі додаємо натертий сир.

5. Красиво викладаємо маслини по салату. Поміщуємо салат в холодильник.

6. Перед подачею прикрашаємо чіпсами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта "Пташине молоко".