Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,5-2 кг капусти
2 моркви
Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон
Штрафів від ТЦК стане значно більше: ухилянтів "задушать" грошима
Українців накриють масштабні перевірки в липні: кого позбавлять соцвиплат та пенсій
Пенсіонерів ощасливлять допомогою: заплатять по 4000 гривень
2 цибулі
2 солодких перця
кріп і петрушка за смаком
210 мл олії
40 мл оцту
140 мл води
100 г цукру
2 ст.л. солі
Приготування:
1. Дрібно шинкуємо капусту. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву чистимо та натираємо на великій тертці.
2. Болгарський перець очищаємо від насіння, нарізаємо соломкою. Зелень миємо і дрібно шинкуємо.
3. Всі інгредієнти кладемо у велику миску чи каструлю, добре перемішуємо.
4. Змішуємо інгредієнти для розсолу та доводимо до кипіння.
5. Гарячим розсолом заливаємо овочі, перемішуємо. Ставимо під прес на 2 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного борщу з чорносливом.