Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 велике яблуко
жменя родзинок
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
200 мл соку
50 мл олії
90 г цукру
200-250 г борошна
1 ч.л. соди
сіль на кінчику ножа
ванілін за смаком
Приготування:
1. Яблуко очищуємо від шкірки, нарізаємо кубиками.
2. Родзинки заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин. Зливаємо воду і розкладаємо на паперовому рушникові.
3. Змішуємо борошно, цукор і ванілін. Соду гасимо оцтом або лимонним соком.
4. Окремо змішуємо фруктовий сік, гашену соду і олію. Перемішуємо і виливаємо в борошно, додаємо яблуко та родзинки. Добре перемішуємо.
5. Застеляємо форму для випічки пергаментом, і ложкою викладаємо тісто.
6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 15-20 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрета з квашеною капустою.