Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 велике яблуко

жменя родзинок

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

200 мл соку

50 мл олії

90 г цукру

200-250 г борошна

1 ч.л. соди

сіль на кінчику ножа

ванілін за смаком

Приготування:

1. Яблуко очищуємо від шкірки, нарізаємо кубиками.

2. Родзинки заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин. Зливаємо воду і розкладаємо на паперовому рушникові.

3. Змішуємо борошно, цукор і ванілін. Соду гасимо оцтом або лимонним соком.

4. Окремо змішуємо фруктовий сік, гашену соду і олію. Перемішуємо і виливаємо в борошно, додаємо яблуко та родзинки. Добре перемішуємо.

5. Застеляємо форму для випічки пергаментом, і ложкою викладаємо тісто.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 15-20 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрета з квашеною капустою.