Час приготування: 40 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г печінки
3 ст. л. борошна
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
"Нафтогаз" попередив про важливе нововведення: стосується всіх побутових споживачів
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
1 морквина
1 цибулина
1 яйце
1 ст. л. сметани
½ ч. л. солі
сода на кінчику ножа
Приготування:
1. Очищаємо печінку, пропускаємо через м'ясорубку разом з невеликою цибулиною.
2. Моркву натираємо на тертці. У мисці змішуємо яйце і сметану. Додаємо борошно, сіль, фарш, моркву, соду. Добре перемішуємо.
3. Викладаємо фарш столовою ложкою на попередньо прогріту, змащену рослинним маслом сковороду у формі оладок. Готуємо на середньому вогні, поки не з'явиться золотава скоринка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрета з квашеною капустою.