Час приготування: 40 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г печінки
3 ст. л. борошна
Доплати до пенсій у серпні: хто додатково отримає майже 600 гривень
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
Гороскоп на сьогодні 16 серпня: фінанси овнів, обман близнюків та розчарування риб
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
1 морквина
1 цибулина
1 яйце
1 ст. л. сметани
½ ч. л. солі
сода на кінчику ножа
Приготування:
1. Очищаємо печінку, пропускаємо через м'ясорубку разом з невеликою цибулиною.
2. Моркву натираємо на тертці. У мисці змішуємо яйце і сметану. Додаємо борошно, сіль, фарш, моркву, соду. Добре перемішуємо.
3. Викладаємо фарш столовою ложкою на попередньо прогріту, змащену рослинним маслом сковороду у формі оладок. Готуємо на середньому вогні, поки не з'явиться золотава скоринка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрета з квашеною капустою.