Час приготування: 40 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

500 г печінки

3 ст. л. борошна

Популярні новини зараз

Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту

"Нафтогаз" попередив про важливе нововведення: стосується всіх побутових споживачів

Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

1 морквина

1 цибулина

1 яйце

1 ст. л. сметани

½ ч. л. солі

сода на кінчику ножа

Приготування:

1. Очищаємо печінку, пропускаємо через м'ясорубку разом з невеликою цибулиною.

2. Моркву натираємо на тертці. У мисці змішуємо яйце і сметану. Додаємо борошно, сіль, фарш, моркву, соду. Добре перемішуємо.

3. Викладаємо фарш столовою ложкою на попередньо прогріту, змащену рослинним маслом сковороду у формі оладок. Готуємо на середньому вогні, поки не з'явиться золотава скоринка.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрета з квашеною капустою.