Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг картоплі
2 склянки борошна
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
1 ч.л. солі
Для начинки:
квашена капуста
1 цибуля
Приготування:
1. Картоплю очищаємо, варимо у підсоленій воді, воду зливаємо, розминаємо у пюре і охолоджуємо.Додаємо до картопляного пюре сіль, борошно і замішуємо тісто.
2. Для начинки промиваємо квашену капусту, цибулю нарізаємо півкільцями. Смажимо цибулю на сковороді з олією, додаємо капусту.
3. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо капусту з цибулею протягом 25-30 хвилин.
4. Формуємо із тіста ковбаску, нарізаємо на шматочки і розкочуємо ії качалкою.
5. На середину викладаємо начинку і защипуємо краї пиріжка.
6. Обсмажуємо пиріжки на сковороді або запікаємо в духовці.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салатних човників з куркою.