Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

2 склянки борошна

Популярні новини зараз

Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

1 ч.л. солі

Для начинки:

квашена капуста

1 цибуля

Приготування:

1. Картоплю очищаємо, варимо у підсоленій воді, воду зливаємо, розминаємо у пюре і охолоджуємо.Додаємо до картопляного пюре сіль, борошно і замішуємо тісто.

2. Для начинки промиваємо квашену капусту, цибулю нарізаємо півкільцями. Смажимо цибулю на сковороді з олією, додаємо капусту.

3. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо капусту з цибулею протягом 25-30 хвилин.

4. Формуємо із тіста ковбаску, нарізаємо на шматочки і розкочуємо ії качалкою.

5. На середину викладаємо начинку і защипуємо краї пиріжка.

6. Обсмажуємо пиріжки на сковороді або запікаємо в духовці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салатних човників з куркою.