Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 цибуля

1 морква

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

1/3 качана свіжої капусти

1 склянка окропу

1,5 ч.л. томатної пасти

півсклянки молока

1 свіжий помідор

1/3 пачки спагетті

волоські горіхи за бажанням

спецфї та сіль за смаком

1/2 ч.л. цукру

зелень за смаком

Приготування:

1. Обсмажуємо на сковороді з олією цибулю, моркву, додаємо капусту і тушкуємо до золотисто-карамельного кольору.

2. Томатну пасту розбавляємо водою.

3. Додаємо киплячу воду, викладаємо спагетті. Томатну пасту змішуємо з молоком, додаємо до спагетті і тушкуємо до готовності.

4. За 2 хвилини до кінця додаємо часник, свіжі помідори, спеції, зелень та горіхи.

5. Перемішуємо, викладаємо на тарілку, поливаємо томатним соусом та подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих ніжок в тісті.