Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибуля
1 морква
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Відключають повністю: вже з 26 листопада абоненти "Київстар" будуть без інтернету, кого торкнеться
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
1/3 качана свіжої капусти
1 склянка окропу
1,5 ч.л. томатної пасти
півсклянки молока
1 свіжий помідор
1/3 пачки спагетті
волоські горіхи за бажанням
спецфї та сіль за смаком
1/2 ч.л. цукру
зелень за смаком
Приготування:
1. Обсмажуємо на сковороді з олією цибулю, моркву, додаємо капусту і тушкуємо до золотисто-карамельного кольору.
2. Томатну пасту розбавляємо водою.
3. Додаємо киплячу воду, викладаємо спагетті. Томатну пасту змішуємо з молоком, додаємо до спагетті і тушкуємо до готовності.
4. За 2 хвилини до кінця додаємо часник, свіжі помідори, спеції, зелень та горіхи.
5. Перемішуємо, викладаємо на тарілку, поливаємо томатним соусом та подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих ніжок в тісті.