Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г курячого філе
1 пекінська капуста
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
1 цибуля
1 ст.л. томатної пасти
2 зубчики часнику
0,5 склянки бульйону
сіль за смаком
паприка за смаком
2-3 будь-якиз овоча на ваш смак
Приготування:
1. Курячі грудки нарізаємо на дуже дрібні шматочки. Подрібнюємо цибулю та часник.
2. На олії обсмажуємо спочатку цибулю з часником, а потім додаємо курячу грудку і смажимо до готовності.
3. Додаємо томатну пасту, бульйон, сіль, гострий перець, паприку, чорний перець і базилік. Добре все перемішуємо і випаровуємо рідину.
4. Беремо листки капусти, що схожі на чашечки, і викладаємо в низ смажену курку. Нарізаємо овочі, та прикрашаємо ними чашечки.
5. За бажанням додаємо сир та зелень.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрета з квашеною капустою.