Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 морква
1 середнє яблуко
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
1 стакан пшеничного борошна
1 стакан манної крупи
100 г цукру
3-4 ст.л. олії
1 ч.л. розпушувача
1-2 пучка меленого імбиру
0,5 ч.л. меленої кориці
1 ст.л. кунжуту
Приготування:
1. Очищаємо моркву. Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, манку та розпушувач. Додаємо корицю, імбир та кунжут. Перемішуємо.
2. Моркву та яблуко без шкірки натираємо на дрібній тертці, додаємо до сипучих інгредієнтів і поливаємо олією. Замішуємо тісто.
3. Форму невеликого діаметру застеляємо папером, змащуємо олією. Розподіляємо тісто по формі.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо на 30-35 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.