Час приготування: 1 година
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе риби
500 г картоплі
Доплати до пенсій у серпні: хто додатково отримає майже 600 гривень
Примусова мобілізація жінок: депутат зробив важливу заяву
"Справа за Зеленським": Трамп шокував заявою після зустрічі з Путіним
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
150 г сиру
1 склянка сметани
200 г консервованих грибів
1-2 ст.л. вершкового масла
1-2 цибулі
сіль за смаком
перець чорний за смаком
коріандр за смаком
кріп сушений за смаком
1-2 ст.л. олії
3-4 яйця
Приготування:
1. Змащуємо форму маслом. Кладемо в неї шар картоплі, відвареної у мундирі. Солимо і перчимо.
2. На картоплю - підсмажену цибулю, далі філе риби, відварене. Приправляємо, солимо, додаємо коріандр та кріп.
3. Зверху на рибу кладемо скибочки грибів. Після цього відварені яйця нарізаємо кружечками і кладемо зверху.
4. Останнім шаром кладемо сметану змішану з тертим сиром.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо рибу 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.