Час приготування: 1 година
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе риби
500 г картоплі
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
150 г сиру
1 склянка сметани
200 г консервованих грибів
1-2 ст.л. вершкового масла
1-2 цибулі
сіль за смаком
перець чорний за смаком
коріандр за смаком
кріп сушений за смаком
1-2 ст.л. олії
3-4 яйця
Приготування:
1. Змащуємо форму маслом. Кладемо в неї шар картоплі, відвареної у мундирі. Солимо і перчимо.
2. На картоплю - підсмажену цибулю, далі філе риби, відварене. Приправляємо, солимо, додаємо коріандр та кріп.
3. Зверху на рибу кладемо скибочки грибів. Після цього відварені яйця нарізаємо кружечками і кладемо зверху.
4. Останнім шаром кладемо сметану змішану з тертим сиром.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо рибу 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.