Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сіль за смаком
Вербна Неділя 13 квітня: що суворо заборонено робити цього дня і які є прикмети
Зупинила поліція – збирайте речі до війська: чоловіків почали ловити за новою схемою
Соцвиплати змусять повернути до копійки: держава погрожує судами - кого зачепить
Молодь масово кидає роботу заради "мікро-пенсії" - що означає новий тренд
80 г нежирного сиру
½ лимона
275 мл нежирних вершків
1 цибулина
3 ст. л. оливкової олії
350 г спагетті з твердих сортів пшениці
500 г баклажанів
Приготування:
1. Баклажани очищаємо і нарізаємо тонкими брусочками. Занурюємо їх на 2 хвилини в киплячу воду, потім промиваємо під холодною водою. Залишаємо гарненько просохнути.
2. Спагетті висипаємо в каструлю з солоною водою, доводимо до кипіння і варимо без кришки. Коли вода знову закипить, зменшуємо вогонь і варимо 10 хвилин.
3. Розігріваємо на сковороді оливкову олію, обсмажуємо баклажани і подрібнену цибулю. Готуємо на повільному вогні, помішуючи, 8-10 хвилин. Вливаємо лимонний сік.
4. Переливаємо спагетті в друшляки відправляємо на сковорідку. Додаємо вершки, солимо за смаком і перемішуємо. Подаємо з тертим сиром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ванільного паю.