Час приготування: 1 година

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г рибних консервів в маслі

300 г картоплі

Популярні новини зараз

У "Резерв+" з'явилась "мітка ухилянта": як виправити свої взаємовідносини з ТЦК

Банки встановили ліміти на зняття грошей

Штрафів від ТЦК стане значно більше: ухилянтів "задушать" грошима

Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців

Показати ще

200 г моркви

100 г цибулі

150 г твердого сиру

250 г майонезу

4 яйця

50 г зелені

Приготування:

1. Спочатку варимо картоплю, моркву, яйця, остуджуємо та очищаємо.

2. На дрібній тертці натираємо картоплю, моркву, білки, жовтки та сир.

3. В миску для салату кладемо рибні консерви та розминаємо їх виделкою по поверхні. Зверху змащуємо майонезом.

4. Зверху кладемо натерті білки, змащуємо майонезом. Далі додаємо моркву і знову майонез.

5. Подрібнюємо цибулю, заливаємо окропом і залишаємо на 5-10 хвилин. Викладаємо її на моркву, далі картоплю, солимо і змащуємо майонезом. Зверху натираємо сир і знову майонез.

6. Зверху прикрашаємо салат жовтками та зеленню. Перед подачею залишаємо в холодильнику на 2 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного пирога з листкового тіста.