Час приготування: 1 година
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г рибних консервів в маслі
300 г картоплі
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
200 г моркви
100 г цибулі
150 г твердого сиру
250 г майонезу
4 яйця
50 г зелені
Приготування:
1. Спочатку варимо картоплю, моркву, яйця, остуджуємо та очищаємо.
2. На дрібній тертці натираємо картоплю, моркву, білки, жовтки та сир.
3. В миску для салату кладемо рибні консерви та розминаємо їх виделкою по поверхні. Зверху змащуємо майонезом.
4. Зверху кладемо натерті білки, змащуємо майонезом. Далі додаємо моркву і знову майонез.
5. Подрібнюємо цибулю, заливаємо окропом і залишаємо на 5-10 хвилин. Викладаємо її на моркву, далі картоплю, солимо і змащуємо майонезом. Зверху натираємо сир і знову майонез.
6. Зверху прикрашаємо салат жовтками та зеленню. Перед подачею залишаємо в холодильнику на 2 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного пирога з листкового тіста.