Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
5 ст. л. цукру
Популярні новини зараз
Показати ще
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
сіль на кінчику ножа
5 ст. л. борошна
⅓ ч. л. соди
5 ст. л. сухого молока
3 яйця
1 ст. л. рослинного масла
100 г повидла
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів і змащуємо деко олією.
2. Яйця збиваємо з цукром, додаємо борошно, сухе молоко, соду, погашену оцтом і сіль.
3. Гарненько перемішуємо. Потім виливаємо тісто на гарячий деко і ставимо у розігріту духовку на 5-10 хвилин.
4. Готовий корж витягуємо з духовки, намазуємо повидлом і звертаємо в рулет.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рулетів з індички з сиром.