Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

5 ст. л. цукру

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

сіль на кінчику ножа

5 ст. л. борошна

⅓ ч. л. соди

5 ст. л. сухого молока

3 яйця

1 ст. л. рослинного масла

100 г повидла

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів і змащуємо деко олією.

2. Яйця збиваємо з цукром, додаємо борошно, сухе молоко, соду, погашену оцтом і сіль.

3. Гарненько перемішуємо. Потім виливаємо тісто на гарячий деко і ставимо у розігріту духовку на 5-10 хвилин.

4. Готовий корж витягуємо з духовки, намазуємо повидлом і звертаємо в рулет.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рулетів з індички з сиром.