Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 8

Інгредієнти:

300 г борошна

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

200 г вершкового масла

350 г цукру

2 ч. л. ванільного цукру

6 яєць

2 ч. л. розпушувача

Приготування:

1. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо 4 яйця і 2 жовтки і збиваємо міксером 3-5 хвилин.

2. Додаємо 100-150 г цукру і ванільний цукор. Збиваємо до отримання пишної однорідної маси близько 5-7 хвилин. Збиваємо акуратно.

3. Поступово додаємо борошно з розпушувачем, спочатку вимішуємо міксером, а потім лопаткою.

4. 2 білка збиваємо і додаємо 1 склянку цукру.

5. Змащуємо форму для випічки маслом і присипаємо борошном. Перекладаємо тісто.

6. Зверху виливаємо білки.

7. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 40-60 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашньої шаурми.