Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
300 г борошна
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
200 г вершкового масла
350 г цукру
2 ч. л. ванільного цукру
6 яєць
2 ч. л. розпушувача
Приготування:
1. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо 4 яйця і 2 жовтки і збиваємо міксером 3-5 хвилин.
2. Додаємо 100-150 г цукру і ванільний цукор. Збиваємо до отримання пишної однорідної маси близько 5-7 хвилин. Збиваємо акуратно.
3. Поступово додаємо борошно з розпушувачем, спочатку вимішуємо міксером, а потім лопаткою.
4. 2 білка збиваємо і додаємо 1 склянку цукру.
5. Змащуємо форму для випічки маслом і присипаємо борошном. Перекладаємо тісто.
6. Зверху виливаємо білки.
7. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 40-60 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашньої шаурми.