Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
300 г борошна
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
200 г вершкового масла
350 г цукру
2 ч. л. ванільного цукру
6 яєць
2 ч. л. розпушувача
Приготування:
1. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо 4 яйця і 2 жовтки і збиваємо міксером 3-5 хвилин.
2. Додаємо 100-150 г цукру і ванільний цукор. Збиваємо до отримання пишної однорідної маси близько 5-7 хвилин. Збиваємо акуратно.
3. Поступово додаємо борошно з розпушувачем, спочатку вимішуємо міксером, а потім лопаткою.
4. 2 білка збиваємо і додаємо 1 склянку цукру.
5. Змащуємо форму для випічки маслом і присипаємо борошном. Перекладаємо тісто.
6. Зверху виливаємо білки.
7. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 40-60 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашньої шаурми.