Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Склад:
- 1 тонкий лаваш
- 1 помідор
- 1 огірок
- 60 г капусти
- 2 ст. л. кетчупу
- 2 ст. л. майонезу
- 150 г курячого філе
- 2 ст. л. рослинного масла
Популярні новини зараз
Показати ще
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Приготування:
- Перед вами покроковий рецепт страви з фото, яке люблять всі і кожен. Домашня шаурма, яку можна легко і просто приготувати. Кращі цікаві рецепти, які ви не знайдете в меню закладів. Величезний плюс домашньої шаурми - це те, що ви самі можете змінювати начинку за смаком. Це може бути грибна, барбекю, овочева або класична шаурма.
Підготуйте продукти. Вимийте м'ясо і овочі. Приступимо. - Нашаткуйте капусту дрібно. Трохи посоліть.
- Поріжте часточками помідор і соломкою огірок.
- Для соусу змішайте майонез з кетчупом і дрібкою чорного перцю.
- Куряче філе посоліть, поперчіть, обсмажте на середньому вогні під кришкою з двох сторін до готовності. Зніміть з вогню.
- Розстеліть лаваш на робочому столі. Центр щедро змастіть соусом.
- Розподіліть капусту, помідор, огірок.
- Поріжте готову курочку, на одну шаурму йде половинка шматочка. Зверху полийте соусом трохи.
- Загорніть конвертиком так, щоб боки були закриті. Постарайтеся щільно згорнути шаурму і надішліть її на чисту і суху сковороду (якщо є гриль, це буде найкращим рішенням) на кілька хвилин до зарум'янювання з обох сторін. Смачний рецепт шаурми готовий. Страву можна подавати.
- Шаурма готова! Приємного апетиту!