Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
160 г рису
Закували у кайданки і кинули обличчям у землю: ТЦК по-звірячому мобілізували чоловіка – відео
Гроші знайдуть на іншій карті: як з 1 серпня зміниться безготівкова оплата для всіх українців
Замість броні – повістка: українців масово мобілізують під час оформлення – ТЦК вимагають утихомирити
Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
100 г цвітної капусти
50 г печериць
100 г червоного солодкого перцю
30 г зеленої цибулі
1 помідор
1 зубчик часнику
700 мл овочевого бульйону
15 мл оливкової олії
щіпка шафрану
сіль за смаком
Приготування:
1. Шафран заварюємо в 500 мл гарячої води. Цвітну капусту, солодкий перець і помідор нарізаємо великими шматками, гриби - скибочками.
2. Часник обсмажуємо на оливковій олії, потім додаємо цвітну капусту, а трохи пізніше - солодкий перець. Обсмажуємо все разом ще 3-4 хвилини.
3. Солимо овочі за смаком. Заливаємо їх шафрановою водою, потім додаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння і варимо ще 10 хвилин.
4. Після цього засипаємо рис. Даємо покипіти, зменшуємо вогонь і залишаємо до готовності, поки рис не вбере весь бульйон. Солимо за смаком і подаємо негайно.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт форелі з прянощами.