Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 форелі

Популярні новини зараз

Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

1 стебло чебрецю

3 лаврових листа

½ ч. л. насіння кропу

7 насіння коріандру

3 ст. л. оливкової олії

1 лимон

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Рибу ретельно миємо й обсушуємо.

2. Подрібнюємо насіння кропу, коріандру, чебрець, лавровий лист.

3. Форель поливаємо оливковою олією, занурюємо в товчених прянощах, посипаємо перцем, сіллю і залишаємо маринуватися на 1 годину.

4. Рибу загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту духовку на 20 хвилин.

5. Готову форель подаємо з четвертинкою лимона і білим вином.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкового пирога з сиром і зеленню.