Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 6
Склад:
1 пучок свіжої кінзи
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
250 г листкового тіста
400 г м'якого товорога
3 гілочки молодого кропу
1 пучок зеленого цибулі
1 зубчик часнику
100 г сиру гауда
Приготування:
1. Листкове тісто розморожуємо.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
3. Відокремлюємо 1/4 частину тіста розкачуємо обидві частини до круглої форми.
4. Кінзу, кріп і часник промиваємо і подрібнюємо.
5. Натираємо сир розминаємо сир, додаємо сир, зелень і часник.
6. Рівномірно викладаємо на розкатане коло тіста так, щоб краї можна було загорнути на 2 см до центру пирога.
7. Накриваємо розкатаним колом тіста і акуратно закріплюємо.
8. Випікаємо протягом 15 хвилин до утворення рум'янцю на тесті.
9. Трохи охолоджуємо і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солоної карамелі всього за 20 хвилин.