Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 6

Склад:

1 пучок свіжої кінзи

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

250 г листкового тіста

400 г м'якого товорога

3 гілочки молодого кропу

1 пучок зеленого цибулі

1 зубчик часнику

100 г сиру гауда

Приготування:

1. Листкове тісто розморожуємо.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

3. Відокремлюємо 1/4 частину тіста розкачуємо обидві частини до круглої форми.

4. Кінзу, кріп і часник промиваємо і подрібнюємо.

5. Натираємо сир розминаємо сир, додаємо сир, зелень і часник.

6. Рівномірно викладаємо на розкатане коло тіста так, щоб краї можна було загорнути на 2 см до центру пирога.

7. Накриваємо розкатаним колом тіста і акуратно закріплюємо.

8. Випікаємо протягом 15 хвилин до утворення рум'янцю на тесті.

9. Трохи охолоджуємо і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солоної карамелі всього за 20 хвилин.