Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
250 г моркви
Росіяни готують найпотужніші удари по Україні
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
100 г вершкового масла
100 г цукру
350 г борошна
½ розпушувача
Приготування:
1. Моркву натираємо на дрібній тертці.
2. Вершкове масло розтираємо з цукром і додаємо терту моркву.
3. У готову суміш додаємо розпушувач і борошно. Замішуємо не дуже круте тісто.
4. Деко змащуємо маслом або застеляємо папером для випічки.
5. З тіста формуємо невеличкі кульки і придавлюємо їх, щоб вийшла форма печива.
6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо печиво протягом 20-25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого салату з індичкою.