Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

4 г крупної морської солі

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв

Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня

Депутат запропонувала показово розстрілювати ухилянтів

Кого позбавлять відстрочки від мобілізації у червні: озвучено повний список

Показати ще

150 г цукру

260 мл вершків

15 г вершкового масла

Приготування:

1. Ставимо на слабкий вогонь один ківш. Вливаємо вершки і залишаємо повільно грітися.

2. Інший ківш ставимо не середній вогонь. Насипаємо цукор і додаємо 2 ст. л. води. Тримаємо на вогні 5 хвилин - цукор розчиниться і придбає колір коньяку. Не заважаємо.

3. Вершки повинні бути гарячими. В цукор додаємо масло та гарячі вершки. Гарненько помішуємо 1 хвилину.

4. Додаємо половину солі і помішуємо 3 хвилини.

5. Готову карамель зберігаємо в банці в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'яса в пиві всього за 25 хвилин.