Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

4 г крупної морської солі

Популярні новини зараз

Студенти втратять право на відстрочку: новий законопроєкт позбавить багатьох лазівки

Пенсіонерів поженуть на роботу: держава готує заходи

Українцям заплатять за старі 10 та 25 копійок: можна отримати пристойну суму

Школярам зменшать час на відпочинок: чому літні канікули почнуться пізніше ніж зазвичай

Показати ще

150 г цукру

260 мл вершків

15 г вершкового масла

Приготування:

1. Ставимо на слабкий вогонь один ківш. Вливаємо вершки і залишаємо повільно грітися.

2. Інший ківш ставимо не середній вогонь. Насипаємо цукор і додаємо 2 ст. л. води. Тримаємо на вогні 5 хвилин - цукор розчиниться і придбає колір коньяку. Не заважаємо.

3. Вершки повинні бути гарячими. В цукор додаємо масло та гарячі вершки. Гарненько помішуємо 1 хвилину.

4. Додаємо половину солі і помішуємо 3 хвилини.

5. Готову карамель зберігаємо в банці в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'яса в пиві всього за 25 хвилин.