Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г шпинату

Популярні новини зараз

Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ

На українок чекає повістка? Що готує квітень 2025 року в плані нових правил мобілізації

Хоч бери та влазь у кредити: комунальники готують санкції, які охоплять усіх боржників

Синоптики зробили прогноз погоди на кінець тижня – не для людей зі слабкими нервами

Показати ще

25 г вершкового масла

зелена цибуля за смаком

петрушка за смаком

кінза за смаком

базилік за смаком

сіль і перець за смаком

2 яйця

Приготування:

1. Варимо шпинат, віджимаємо, змішуємо з обсмаженою цибулею, солимо і посипаємо перцем.

2. Викладаємо шпинат на сковороду, заливаємо яйцем, змішаним з січеною зеленню. Запікаємо в духовці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців у томатному соусі.