Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г шпинату
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
25 г вершкового масла
зелена цибуля за смаком
петрушка за смаком
кінза за смаком
базилік за смаком
сіль і перець за смаком
2 яйця
Приготування:
1. Варимо шпинат, віджимаємо, змішуємо з обсмаженою цибулею, солимо і посипаємо перцем.
2. Викладаємо шпинат на сковороду, заливаємо яйцем, змішаним з січеною зеленню. Запікаємо в духовці.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців у томатному соусі.