Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г шпинату
Готуйте гаманці: "Газмережі" попередили клієнтів – що потрібно зробити кожному
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
ТЦК можуть прийти до ухилянтів вночі: нові підходи до мобілізації
Позапланова індексація: деяким пенсіонерам додадуть грошей – кому звертатися до ПФУ
25 г вершкового масла
зелена цибуля за смаком
петрушка за смаком
кінза за смаком
базилік за смаком
сіль і перець за смаком
2 яйця
Приготування:
1. Варимо шпинат, віджимаємо, змішуємо з обсмаженою цибулею, солимо і посипаємо перцем.
2. Викладаємо шпинат на сковороду, заливаємо яйцем, змішаним з січеною зеленню. Запікаємо в духовці.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців у томатному соусі.