Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г шпинату

Популярні новини зараз

Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися

Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму

Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ

ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись

Показати ще

25 г вершкового масла

зелена цибуля за смаком

петрушка за смаком

кінза за смаком

базилік за смаком

сіль і перець за смаком

2 яйця

Приготування:

1. Варимо шпинат, віджимаємо, змішуємо з обсмаженою цибулею, солимо і посипаємо перцем.

2. Викладаємо шпинат на сковороду, заливаємо яйцем, змішаним з січеною зеленню. Запікаємо в духовці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців у томатному соусі.